Do

In 2002 brak Do internationaal door met een trance-versie van Bryan Adams’ hit Heaven. In 2003 nam ze een unplugged versie van het nummer op, welke opnieuw hoog in de Nederlandse hitlijsten terecht kwam. In 2004 werd de zangeres benaderd door Marco Borsato om met hem het duet Voorbij op te nemen. Kort na de release werd Voorbij een nummer 1-hit en trad Do samen met Marco op tijdens zijn stadionconcerten in De Kuip te Rotterdam en het Antwerpse Sportpaleis. Tijdens de TMF Awards sleepte de zangeres de prijs voor Beste Zangeres in de wacht.

Do’s debuutalbum – simpelweg Do geheten – verscheen begin juni 2004 en wist één week na de release nieuw binnen te komen op de derde plaats van de Album Top 100. Van dit album verschenen de succesvolle singles Love Is Killing Me en Angel By My Side, tevens de titelsong van de Nederlandse speelfilm Ellis in Glamourland met Linda de Mol in de hoofdrol.

In juni 2006 verscheen Do’s tweede album Follow Me met de zomerse single Beautiful Thing. Beautiful Thing behaalde de top 20 van de Nederlandse hitlijsten. In het najaar van 2006 ging de zangeres de Nederlandse theaters af met de Follow Me Theatertour waarin ze liet zien hoe veelzijdig ze als artieste is. In december 2006 werkte Do mee het tv programma Dancing With The Stars op RTL 4 en behaalde ze met haar danspartner Erwin de eerste plaats tijdens de oudejaarsuitzending.

Na haar huwelijksreis startte ze met de repetities voor haar hoofdrol in de musical Assepoester, welke in familiepark de Efteling te zien was.In 2011 vertolkte Do een hoofdrol als Maria, de moeder van Jezus, in The Passion, het muzikaal-Bijbelse evenement vanuit de binnenstad van Gouda.In de zomer van 2011 was Do één van de deelnemers van het TROS-programma De Beste Zangers Van Nederland. Naar aanleiding van positieve reacties op haar vertolking van André Hazes’ Zij Gelooft In Mij werd dit nummer op single uitgebracht. Het nummer wist op de dag van release positie 2 te bereiken in de Nederlandse iTunes lijst, en kwam die week vanuit het niets op 1 binnen in de single top 100.

Vanaf 20 augustus 2011 was Do te zien als jurylid in het VTM en RTL4 programma My Name Is… en vanaf 5 september in de vip-editie van Expeditie Robinson. In december 2011 lanceerde de zangeres haar eerste kerstalbum Bubbles & Bells, een plaat met bekende en minder bekende kerst-classics.

Sinds 2014 presenteert Do verschillende programma’s op SBS6 waaronder het populaire Surprise Surprise. Begin 2015 startte Do met haar theatertour Uncovered, gekoppeld aan het gelijknamige album. In het voorjaar van 2015 was Do opnieuw op tv te zien. Dit keer als presentatrice van de populaire muziekshow Lekker Nederlands. In de zomer was Do opnieuw te zien in het tv-programma De Beste Zangers Van Nederland. Onlangs kwam haar langverwachte, nieuwe Nederlandstalige album uit.

De veelzijdigheid van Do zorgt ervoor dat zij ook op vele manieren inzetbaar is tijdens feestelijke- en/of zakelijke events, festivals etc.