Evenementen

Bedrijfsevenementen

Bij het organiseren van een bedrijfsfeest komt meer kijken dan u denkt!

Al meer dan 45 jaar organiseren wij evenementen, bedrijfsfeesten, bedrijfsuitjes, bedrijfsopeningen, product-presentaties en incentives in binnen- en buitenland. Creatief, professioneel en met oog voor detail!

In gezamenlijkheid bespreken we uw wensen en doelstellingen. Samen met u brengen we een bezoek aan de beoogde locatie en lichten we in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden toe. Naar aanleiding van het gesprek en het bezoek aan de locatie maken wij dan geheel vrijblijvend een offerte. Alles wordt helder vastgelegd in draaiboeken, die niets te wensen overlaten. Ook de productie op de dag van het evenement kunnen we u uit handen nemen, alles tot in de puntjes geregeld.

Zorgeloos genieten op uw eigen event!

Producties

Gefeliciteerd!

Uw bedrijfspand is gereed? Op unieke wijze ruchtbaarheid geven aan het feit dat de eerste paal wordt geslagen, het hoogste punt is bereikt, of de opleveringsdatum is bekend? U wilt dit spectaculair onder de aandacht brengen van uw relaties, personeel en/of potentiële opdrachtgevers?

Met al onze opgebouwde kennis en ervaring kunnen we u helpen bij het zoeken naar een passend concept voor uw bedrijfsopening, met en zonder special effects. Het inpakken van gebouwen, abseilers, blikvangers als strikken en grote billboards, ballonnenwanden, vuur en rookeffecten op het dak of een vuurwerkspektakel, het is teveel om op te noemen.

De openingshandeling door een nationaal bekende Nederlander of een rondleiding door het nieuwe pand met spectaculaire hoogtepunten. Door middel van entertainment kunt u tijdens zo’n dag de juiste sfeer creëren die u uit wilt stralen met uw bedrijf. Ook de verandering van uw huisstijl en logo kan op uitbundige wijze worden gepresenteerd.

Heeft u geen accommodatie beschikbaar op uw locatie of bouwplaats? Geen probleem! Wij kunnen ook uw tijdelijk onderkomen verzorgen door middel van een tent of paviljoen met een hapje, drankje, muziek en entertainment. Het enige wat u hoeft te doen is de datum, het tijdstip en het aantal personen doorgeven en Geels Events doet de rest!

U vraagt en wij creëren, gemakkelijker kan het toch niet?

Festivals

Het kloppend hart binnen Geels Events is de festivalproductie en – programmering.

Met een groep jonge en enthousiaste medewerkers voorzien wij festivals, feesttenten, pleinfeesten, kermissen en dorpsfeesten van muziek. Uiteraard door geheel Nederland! Al meer dan 45 jaar is Geels Events een bekende naam binnen de horeca – en muziekwereld. Een duo in een klein cafe, een te gekke band tijdens de kermis, een swingende band tijdens Koningsdag of de totale organisatie van een popfestival met 35.000 bezoekers? Bij Geels Events bent u aan het juiste adres! Wist u bijvoorbeeld dat Geels Events het exclusieve management en de boekingen verzorgt van de beste bands en artiesten van Nederland?

Geels Events organiseert al jarenlang in opdracht van verschillende horeca, stichtingen en poppodia de productie en/of programmering van evenementen. De totale organisatie; licht, geluid, podium, beveiliging, artiesten en bands, de logistieke begeleiding, stroomvoorzieningen, vuurwerkprogramma’s etc. Enkele jaarlijkse pop evenementen zijn; Julianapop, ICGT Uitgeest, Summerland, Banholt, Feestweek Slootdorp, Feestweek Badhoevedorp en nog veel meer.

Samen met u organiseren we graag een soortgelijk evenement, informeer naar onze mogelijkheden!