Alfredo Lorenzo

Alfredo Lorenzo is hét aanstormende talent als het om magie en illusie gaat. Met zijn manipulatieact wist hij in 2015 Nederlands Juniorenkampioen 2015 te worden in de categorie toneelgoochelen. Lorenzo goochelde dobbelstenen en andere voorwerpen schijnbaar moeiteloos uit de lucht. Op spectaculaire wijze toverde hij kaarten tevoorschijn en wist hij de toeschouwers van begin tot eind op professionele wijze te boeien.

Met zijn roots in de circuswereld en geboren in een internationale artiestenfamilie (moeders kant Margo Ronell, vaders kant Patrick Beautour) stond zijn wieg al ‘on stage’. Alfredo’s droom is om net zo beroemd te worden als David Copperfield en Siegfried & Roy. Op zijn jonge leeftijd weet hij al een groot publiek van hun stoel te blazen met zijn unieke en wervelende illusieshow. In de voetsporen van Hans Klok weet hij met zijn assistentes een spetterende show neer te zetten waar nog lang over gepraat wordt hoe alles wat ze laten zien, mogelijk is.

Alfredo Lorenzo heeft verschillende Illusies acts van 5 tot zelf 30 minuten. Aangezien hij een ruime keuze heeft aan illusies, weet hij op elk event de juiste invulling te geven aan de wens van de klant. Iemand tevoorschijn toveren uit een van zijn bijzondere trucs of een product tevoorschijn toveren, thematisch een act bedenken of puur zijn standaard show. Alfredo heeft alles in huis om het voor iedere klant een waar spektakel te maken.

Dé illusionist van deze tijd – brengt unieke illusies en bijzondere effecten.