Exclusief bij Geels Events

David Nathan

“Een belofte voor de toekomst” – Hans Klok.

Een ambitieuze illusionist die gezien zijn leeftijd al veel op zijn naam heeft staan. Zo won hij verschillende internationale prijzen, heeft hij een eigen theatershow, was te zien in diverse tv-optredens. Gevestigde namen als Hans Klok, Victor Mids & Niels Houtepen schakelen David regelmatig in voor ondersteuning. Omdat David al sinds zijn 5e jaar non stop met magie bezig is heeft zijn skills heel goed ontwikkeld en heeft hij al veel ervaring opgedaan. Bedrijven zoals Funda, Rabobank, Ernst & Young, Samsung, e.a., wisten David in het recente verleden al te vinden en de terugkerende boekingen spreken voor zich.

David wordt veel geboekt voor bedrijfsfeesten, merk-activaties, openingen en andere evenementen. Met zijn frisse moderne stijl breekt hij snel het ijs en maakt hij moeiteloos een connectie met zijn publiek. Met trucs op maat zorgt David ervoor dat uw werknemers zich verbonden voelen met uw bedrijf, maar bijvoorbeeld ook dat de features van een nieuw product op een onvergetelijke manier worden gepresenteerd. Verbinding staat centraal: “Mensen voor een moment laten geloven dat ze iets onmogelijks hebben gezien is iets fantastisch”, aldus David.

Magic Castle Dinner
Het Magic Castle Dinner is een boeiend en innovatief evenement waar de werelden van culinaire kunst en betoverende illusies samenkomen om een onvergetelijke ervaring te creëren.
Dit unieke concept is ontstaan uit de visie om een avond te organiseren die de zintuigen prikkelt, vermaakt en de gasten een ervaring biedt die verder gaat dan een traditioneel diner of een avondje uit.
Bij het Magic Castle Dinner, staat culinair meesterschap centraal. Chef-kok Tjitze van der Dam, bekend om zijn ongeëvenaarde expertise en passie voor gastronomie, bereidt een voortreffelijk 5-gangen diner.

Parallel aan deze culinaire reis, zorgt illusionist David Nathan voor het element van betovering en mysterie. David, met zijn indrukwekkende vaardigheden en charisma, voegt een laag van fascinatie en verwondering toe aan de avond met zijn reeks van magische trucs.

David Nathan boek je exclusief bij Geels Events.