Exclusief bij Geels Events

Mrs Beatz

Met meer dan 30 jaar ervaring in de muziekindustrie is Mrs Beatz een naam die synoniem staat voor veelzijdigheid en talent. Haar muzikale reis begon in diverse landen over de hele wereld, waaronder Indonesiƫ, Afrika, Amerika, India, Thailand, Spanje, en nu roept Duitsland haar thuis. Gelukkig voor haar Nederlandse fans is ze niet ver van de grens verwijderd en keert ze graag terug naar eigen bodem voor optredens.

De laatste jaren heeft Mrs Beatz haar horizon verbreed en heeft ze zich ook gewaagd aan de wereld van DJ’en. Als DJ/zangeres reist ze nu de wereld rond, waarbij ze haar unieke stijl en energieke podium aanwezigheid met zich meebrengt. Haar muziek is een verrukkelijke mix van 70s, 80s en 90s disco en funk, met een eigentijdse twist. Altijd glamoureus gekleed, met sprankelende outfits die haar charismatische persoonlijkheid benadrukken. Met haar dynamische stem weet Mrs Beatz haar publiek iedere show weer te betoveren.

Met een voorliefde voor soul- en popmuziek brengt Mrs Beatz nummers ten gehore die het publiek laten swingen en meenemen op een muzikale reis vol emotie en plezier. Maar ook in de lounge setting voelt ze zich thuis, waar ze melodieuze nummers ten gehore brengt en zingt, ondersteund door ritmische beats. Mrs Beatz is niet alleen een zangeres en DJ, maar ook een ware entertainer die bekend staat om haar spontaniteit en humor op het podium. Haar optredens zijn een feest voor zowel oren als ogen, en ze blijft het publiek keer op keer betoveren met haar unieke talent en onmiskenbare glamour.

Mrs Beatz boek je exclusief bij Geels Events!