DJ Dyna

Vishaal Lachman, oftewel Dj Dyna, is één van de meest veelzijdige artiesten die Nederland rijk is. Zijn passie voor beats vertalen zich in fenomenale sets, waar zowel samenwerkingen als rocking solo performances de sfeer van het nachtelijk clubleven optimaal versterken. Dyna’s aanwezigheid achter de draaitafels weerspiegelt zijn muzieklust en met een ellenlange lijst van performances op zijn naam, is zijn laatste spinning set nog lang niet in zicht! Are you ready to get on top of the heat?

Geboren in Suriname, raakt Dyna al snel geïntroduceerd met zijn oplaaiende passie voor muziek. Startende met keyboard, gaat hij al snel verder aan de slag met het knutselen van muziek en uiteindelijk zijn het zijn vrienden die hem een stapje dichter bij zijn liefde brengen: Dj-ing! Na het aanschaffen van platen, mixers en urenlang oefenen, begint het balletje in 2005/6 definitief te rollen. Dyna vervult twee jaar succesvol zijn residentie in Club Selected (Delft) en al snel volgen de clubs zich in rap tempo op. Het groeiende aantal boekingen vormt nog steeds het bewijs voor de liefde waarmee het publiek het wekelijks onthaalt. Inmiddels staan o.a. Powerzone,Heineken music hall (Amsterdam), Off-corso, Hollywood Music Hall, Outland, Thalia Lounge (Rotterdam), Asta, Paard van Troje (Den Haag), The Matrix (Nijmegen) en Club Players (Zoetermeer) op zijn trotse cv.

Dyna’s set is het beste als ‘explosief’ te omschrijven. Een uplifting, funky clubsound wordt gecombineerd met een vleugje urban beats, vol pompende bass tot aan keiharde mix technieken. Dyna; een waar toptalent, die zijn passie op onvergetelijke wijze voorschotelt en met zijn pure technieken het publiek moeiteloos in extase brengt! Zorg dus dat Dyna ook jouw weekend verrijkt en hou zijn agenda goed in de gaten!