Marlies & Claudio

Bent u op zoek naar een geweldig allround duo voor uw jubileum, verjaardagsfeest, receptie of opening? Dan zijn Marlies & Claudio een echte aanrader.

Marlies & Claudio zijn een Nederlands-, Argentijns duo dat jarenlang een succesvolle muziekcarrière gehad heeft in Zuid-Spanje, die zij nu voortzetten in Nederland en België met vele geslaagde optredens op uiteenlopende feesten en evenementen. Met een zeer uiteenlopend repertoire weten zij het publiek te enthousiasmeren; van Caro Emerald tot Tina Turner, Golden Oldies, Country, Soul, Modern en Spaanstalige muziek. Voor de liefhebbers hebben zij ook bekende Nederlandstalige nummers in hun repertoire.

Goedklinkende muziek, elegante presentatie, de ideale invulling voor elke gelegenheid. Ze zijn inzetbaar op ieder evenement; huwelijksfeesten, recepties, jubilea, verjaardagen, kerstfeest, bedrijfsfeesten en bedrijfsborrels en verenigingsfeesten. Uw wensen en behoeften staan altijd voorop, of het nu gaat om ingetogen achtergrondmuziek of knallende feestmuziek. Hun eigen moderne geluidsinstallatie zorgt voor aangenaam luisterplezier! Volume en pauze muziek worden naar wens verzorgt. Kortom; professioneel entertainment en live muziek met een “personal touch”.