La Fuente

La Fuente, geboren en getogen in Nederland, leerde al op jonge leeftijd over elektronische muziek. Na tientallen nationale optredens begon hij ook in andere landen te toeren. Nu, na meer dan 15 jaar op nationale en internationale podia te hebben opgetreden en geentertaind, heeft La Fuente een zeer gepassioneerde aanhang en zijn lijst met optredens strekt zich uit over bijna de hele wereld.

Vorig jaar heeft La Fuente zijn grenzen verlegd. Met 350 shows reisde hij de wereld rond en liet hij een geweldig spoor van club- en festivalsets achter die de harten en zielen van de fans hebben veroverd. Tijdens het festivalseizoen deze zomer deed hij 90 shows en nam hij 60 vluchten in 65 dagen. Mensen in bijna elk wereldwijd gebied, zoals Europa, de VS, Aziƫ en Zuid-Amerika, behoorden tot de gelukkige mensen die zijn energieke optredens meemaakten.

Muziek is niet om te horen, het is om te voelen

La Fuente heeft een zeer uniek geluid: housemuziek op zijn best – opbeurend, energiek en glimlachopwekkend. Zijn uitstekende kennis over de huidige dancemuziek, zijn onverschrokken houding als het gaat om het experimenteren met nieuwe platen en het mixen van stijlen lang voordat zijn concurrentie dat doet, heeft zeker zijn vruchten afgeworpen! Deze DJ is een echte artiest, die altijd een geweldige vibe op het podium brengt en elke keer het dak eraf draait – dit zou kunnen verklaren waarom promotors over de hele wereld zoveel van hem houden en fans hem de feel good-factor noemen.