Diego Holzken

Deze levende volkszanger weet met zijn warme stem en muzikale vaardigheden zijn luisteraars al=jd te betoveren. Dat bewijst hij dan ook met de single ‘Hoe Kan Ik Je Hart Bereiken’ die inmiddels de 6 miljoen views heeE behaald. Dat is zeker niet de eerste miljoenen mijlpaal. Ook de singles ‘Mijn Loterij’ en ‘Verslaafd Aan Jou’ gaan door het dak!

De in 1993 geboren Diego Holzken is zijn hele jeugd al met muziek bezig. Of hij nu achter de draaitafel staat of met een microfoon in de hand op feestjes de boel entertaint, het talent stroomt door zijn bloed. Zijn eerste grote stappen in de muziek worden gemaakt als de SiSardse zanger bij toeval op vakan=e in Spanje is en in een nabijgelegen hotel een muziekreis met Nederlandse ar=esten is neergestreken. Een reis die georganiseerd is door kennissen van Diego en zij vragen of hij wellicht ook een liedje zou willen zingen. Hij kiest voor Wolter Kroes’ Ik Heb De Hele Nacht Liggen Dromen en daarmee maakt hij grote indruk op het publiek. Het succes smaakt naar meer en is het laatste zetje dat hij nodig heeE om de boel serieuzer aan te pakken.

Zijn debuutsingle ‘Alleen Jij’ in samenwerking met Manfred Jongenelis zorgde in 2017 voor een vliegende start in de muziekwereld. Zowel het Nederlandse publiek als collega ar=esten zijn enthousiast over zijn talent. In 2018 tekent hij een platencontract bij Cornelis Music en daaropvolgend bracht hij zijn tweede single ‘Hoe Kan Ik Je Hart Bereiken’ uit. Zo heeE de zanger ieder jaar nieuwe muziek uitgebracht en is zijn catalogus in totaal al meer dan 14 miljoen keer gestreamd.

“Niet alleen mijn stem zingt, maar ook mijn hart. In elke noot vind je een stukje van mijn ziel! Mijn droom is dan ook, dat over een paar jaar heel Nederland weet wie Diego Holzken is,” zegt de zanger en hij =mmert met dat doel in het achterhoofd hard aan de weg. Na vele optredens op feesten en evenementen en zelfs muziekreizen naar Kos en Turkije, reist hij nog steeds ieder weekend stad en land af voor te gekke shows!