Zanger Kafke

Van glazenhaler tot een van de populairste feestacts van Nederland. Halverwege 2017 loopt een grap van een paar vrienden uit de hand. Zanger Kafke laat met zijn Brabantse tongval en up-tempo Nederlandstalige nummers kroegen, feesttenten en de studio van 3FM ontploffen.

In 2018 trekt hij de ingezette lijn door. Zijn eerste single ‘Onze Dag’ was een goed begin, maar zijn derde zomerse single ‘Springen’ doet alles in het leven van Kevin Verhoeven veranderen. In zijn eerste fatsoenlijke zomer als artiest vinkt hij Rebirth, Intents, 7th Sunday, de mainstage van Wish, de Zwarte Cross en de een zomer tour door Portugal en Spanje af. Later in het jaar worden ‘Ieder weekend (sorry ma)’ en de carnavalshit ‘Kerstmis tot Carnaval’ met Outsiders uitgebracht. Springen wordt inmiddels wekelijks gedraaid op nationale radio.

2019 is net een paar weken oud wanneer onze Brabantse feestheld op het ‘Coen und Sander fest’ staat. Daarnaast debuteert hij met zijn band Braboloco op Paaspop en staan er nog vele festivals op de planning met band (oa Wish Outdoor). Zo ook zijn eigen feestje op 21 december in 013 Tilburg; Zanger Kafke In Koncert. “Dit wordt voor de vierde keer Kafke in Koncert maar dit gaat alle optredens in 2,5 jaar tijd Zanger Kafke overtreffen!” In de zomer van 2019 host hij voor de eerste keer een eigen stage genaamd ‘Cafe Kafke’ op de Smerrig Zomerweekender en brengt hij zijn nieuwe single ‘De Finale’ uit.