SUITZ

SUITZ bestaat uit Daan van Dreumel en Nicky Kepser. Wanneer zij elkaar in 2014 op de opleiding ‘Podiumkunsten Muziek’ leren kennen weten ze het vrijwel meteen: Wij gaan samen een band beginnen!

Inmiddels hebben deze heren met z’n tweeën al meer dan 800 optredens met SUITZ op hun naam staan, van Zweden tot Luxemburg, en van Friesland tot Zeeland.
Deze 2 ideale schoonzonen zetten met hun enorme muzikaliteit, op zowel instrumentaal als vocaal gebied, gewapend met twee gitaren en een bassdrum iedere tent op z’n kop.

Ze zijn geweldig op elkaar ingespeeld, laten alle muziekgenres aan bod komen, van ABBA tot Brabant, van Ed Sheeran tot Liever te dik in de kist. En alsof dat nog niet genoeg is, mag het publiek zelf ook een duit in het zakje doen, want qua repertoire zijn ze nog flexibeler dan een tuinslang. Dus wil je 2 jonge, enthousiaste gozers die strak in het pak jouw gasten entertainen tijdens een dik feest, neem dan direct contact op!

Wil je het liever allemaal iets rustiger en heb je behoefte aan een akoestisch duo dat rustig laidback op de achtergrond speelt of semi-mobiel? Ook dat kun je gerust aan SUITZ overlaten. Zo zijn ze bijvoorbeeld in alle Holland Casino’s van Nederland te zien.