Sue Moreno

Sue Moreno & Monte Carlo Band

Samen met de Monte Carlo Band brengt ze een programma volledig in Bond-stijl “Shaken not sturred”. Bekende nummers zoals; Goldfinger, From Russia with Love, Skyfall and You Only Live Twice ”. Ook qua uiterlijk zorgen Sue en band voor de perfecte Bond-touch. Sue is een echte verschijning en haar “007” -muzikanten zijn gekleed in smoking. Neem vrijblijvend contact met ons op voor beschikbaarheid en een offerte op maat.

Wie kan glamour beter symboliseren dan Sue Moreno?

Deze prachtige diva uit Holland heeft veel talenten. Getraind in de Amerikaanse school, een zangeres, danseres, model en actrice, is ze in staat om haar kunst op al deze gebieden met evenveel succes uit te drukken.

Sue Moreno: Hollywood-glamour

Sue Moreno is een unieke artiest. Met haar sterke persoonlijkheid, uiterlijk, hoge vocale kwaliteiten en unieke showconcepten, is ze een heldere ster die je terugvoert naar de wortels van swing, jazz, latin en de romantische en glamoureuze jaren veertig en vijftig. Haar stem en uiterlijk herinneren je aan enkele van de beste zangers en filmsterren uit het vroege Hollywood-tijdperk – toen glamour regeerde. Sue heeft op vele podia in heel Europa, Scandinavië en Amerika opgetreden. Ze zingt liedjes uit het hart in verschillende stijlen en talen (Engels, Frans, Spaans, Portugees).