Rudi Rozenberg

De meest spraakmakende stem van Duitsland! Op 14 jarige leeftijd begon Rudi Rozenberg zijn loopbaan als medewerker klantenservice bij het Duitse Neckermann. Daar viel zijn talent zo op dat Rudi een jaar later bij de TV zender ZDF de eerste prijs behaalde met de TV Talentenjacht “The Voice of Kundendienst”.

Diverse aanbiedingen van grote bedrijven als de Otto en Wehkamp volgde en na lange onderhandelingen heeft Rudi uiteindelijk de transfer gemaakt van Neckermann naar Otto. (Dit is nog altijd één van de meest besproken transfers in de Duitse klantenservice geschiedenis!). In zijn zeer kostbare vrije tijd geeft Rudi onvergetelijke optredens in binnen- en buitenland waar zijn fans meestal met bussen op afkomen. (Maar soms komen ze ook met de trein of auto).

Duitsland hangt al jaren aan zijn lippen (waardoor het spleetje tussen zijn tanden nog beter uitkomt) en nu is Nederland aan de beurt!

Bij zijn live shows komen Nederlandstalige maar natuurlijk ook veel Duitse hits vorbei waardoor Rudi Rozenberg een graag geziene gast is op o.a. Oktoberfesten en Après Ski Party’s! Rudi is
o.a. bekend van zijn feestelijke versie van de klassieker “Du” van Peter Maffay, geproduceerd door DJ Maurice, ‘Sex in the Snow’’, en ‘De Bass Moet Knallen’