RadioRave

Jij wordt de Baas van de dansvloer!

Op zoek naar een geslaagde avond met bekende DJ´s van Radio 538 en 100% NL waarvan je zeker weet dat je 200% feest in huis hebt? Dan ben je bij RadioRave aan het juiste adres!

RadioRave is een uniek concept, gebouwd op een ijzersterke fundering van hits – classics tot de laatste Top 40 – gemixt in de eigenzinnige stijl van radiodj’s en muziekfanaten Menno de Boer (Radio 538) en Barry Paf (100% NL).

Iedere 15 minuten wordt er gewisseld van muziekstijl en naar een climax toegewerkt. En niet zomaar! Bij RadioRave ben jij de baas van de dansvloer, want jij bepaalt wat de DJ’s in hun energieke show draaien. Uiteindelijk wordt de ultieme Baas of Bazin van de dansvloer zelfs gekroond door Menno en Barry!

RadioRave is een DJ show bomvol verrassende ingrediënten zoals gadgets voor het publiek, de meest fantastische mash-ups, geweldige DJ humor on stage, waanzinnige interactie, maar vooral 200% feel good vibes!

RadioRave van Menno en Barry is te boeken in een show van 60 tot 120 minuten of in combinatie met een avondvullende roadshow. Eén ding is zeker: je wil nooit meer naar huis!