Professor Drabb

Professor Drabb is een van de meest gerenommeerde handlezers in de Nederlandse showbizz! In de afgelopen 36 jaar heeft hij met humor en satire meer dan 1 miljoen handen gelezen op duizenden evenementen en radioshows. Met 6 records heeft hij een nauwkeurigheid van ruim 80% bij het lezen van het verleden.

Sinds 2019 is de Professor terug op de Radio als dè handlezer bij NPO FunX waar ‘Waarzegger Woensdag’ weer een enorme hit blijkt te zijn! Met drie wereldrecords op zijn naam, een eigen boek (Koffiedik kijken) optredens in radio en tv programma’s en zijn shows voor groot en klein publiek in Nederland en België, geniet de Hilversumse Prof Drabb landelijke bekendheid als spraakmakende handlezer.

Drabb neemt geen hand voor de mond en is welbespraakt. Hij is vaste gast op feesten en partijen. Al menig bekende Nederlander heeft hij de hand gelezen, Marco Borsato, Patty Brard, Wolter Kroes, Jamai , Sita een lange lijst die zo lijkt, niet ophoudt! De belangstelling voor zijn optreden is groot! Dé handlezer, voor wie niets geheim blijft, onbeschaamd charmant… Prof Drabb !