Marco Kraats

Marco Kraats is al meerdere malen uitgeroepen tot beste feestartiest van Nederland (Partyawards en Koos Alberts Awards).

Begonnen in zaken als de Après Skihut, Jantjes Verjaardag en Café Costa waar hij zijn ervaring op deed, treedt feestzanger Marco al 12,5 jaar op en maakt overal een superfeest!
Zo stond hij op Indian Summer, Dutch Valley, Snollebollekes in Concert in de Gelredome, Sneekweek, Nijmeegse Vierdaagse, Go Après Ski en vele Oktoberfesten. Ook treedt hij veel op in het buitenland (Salou, Lloret de Mar, Mallorca, Albufeira, Gerlos, Westendorf enz.) Ook gaf hij al een uitverkocht concert in Studio A12 in Bunnik en hoste hij o.a. het Winterlake Festival en Groene Hart festival in Alphen aan den Rijn.

Door al meer dan 25 singles te hebben uitgebracht is hij ook geen onbekende meer in het uitgaanscircuit: “Mag ik dan bij jou?”, “Ruitenwisser”, “Melken doe je zo” en Links, rechts, Voor, Achteren” (ook met Coole Piet Diego), Gaan op een Banaan en de Grasmaaier (met Barry Badpak) draaien de meeste Feest DJ’s standaard in hun set.
Zijn nieuwe versie van “Vier Zomers Lang” met Dirk Meeldijk is ook een grote hit.

Gegarandeerd dat Marco ieder feest binnen 5 minuten los krijgt!