Maarten Seegers

De Nederlands zanger Maarten Seegers uit Millingen aan de Rijn, begon als vocalist in de band “Net als toen” waar hij o.a met zijn vader “gitarist” muziek maakte uit de jaren 60 en 70. Sinds 2020 is Maarten actief aan zijn solo carrière begonnen. Door regelmatig te posten op social media kanalen werd hij opgemerkt door

Talpa Network en was Maarten te zien en te horen in het televisieprogramma “Liedje op het eerste gezicht”.
In april 2023 begon de zangcarrière van Maarten nog meer te “Kleuren”, zijn eerste single die werd uitgebracht door de Nationale Artiesten Parade. Het nummer is geschreven en geproduceerd door Robert Vredeveld en Jeroen Russchen van Vredeveld & Russchen Music, die ook voor o.a. Mart Hoogkamer, Tino Martin en vele anderen hebben geschreven.
Na zijn eerste single “Kleuren” die zeer goed werd ontvangen in Nederland, heeft Maarten met zijn enorme passie voor muziek inmiddels zijn tweede single “Blijf vannacht“ uitgebracht. Ook deze single is zeer goed ontvangen en wordt volop gedraaid op de Nederlandstalige radiostations. Het is voor Maarten een grenzeloos muzikaal avontuur en hij is enorm trots op en dankbaar voor waar hij nu al staat.
Op naar nog veel meer moois. Voor meer informatie, beschikbaarheid en boekingen neem je contact op met Geels Events.