JazzSense

Het jazzduo JazzSense is gestart in het voorjaar van 2019. Sindsdien wordt regelmatig opgetreden. Opdrachtgevers zijn organisaties en instellingen, bedrijven, hotels, café/restaurants en particulieren.

 Dit zeer ervaren, unieke, jazzduo wordt gevormd door Kristine Knoppers (vocals, mondpiano, percussie, accordeon) en Ivo van Scherpenseel (vocals, gitaren). Zij verzorgen de achtergrondmuziek tijdens uw receptie, jubileum, vernissage, bedrijfsborrel- of feest, indoor of outdoor event, bruiloft, diner, private party. Ook is het een ideaal duo voor rustige en gevarieerde achtergrondmuziek voor in café´s, restaurants, galeries.

Zij spelen naast de bekendere jazz-standards (medium swing, ballads, latin en bossa nova’s) prachtige chansons en “poppy” nummers met een jazzy coating, met ook hier en daar een vleugje “gypsy”. Opdrachtgevers waarderen hun professionele kwaliteit en styling, soepele communicatie en flexibele opstelling, zowel voorafgaand aan als tijdens en na het event.

Wat de muzikale act van JazzSense zo bijzonder maakt is de variatie in hun repertoire, hun meertaligheid en multi-instrumentaliteit. Daarnaast voelen zich graag verbonden met uw wensen en verwachtingen, uw gasten en de hele ambiance. Als duo nemen zij maar ruimte in, wat tevens geschikt kan zijn voor de wat kleinere settings.

Dit symbiotisch duo treedt op, principieel zonder gebruik te maken van een ritme-box, backing tracks of music-tapes. Alles wordt puur en “in the moment” gespeeld. De act is daardoor niet opdringerig, maar juist open en transparant, waardoor het gevoel heerst van het kijken en luisteren naar een 100% live-act. Het sfeervolle publiekscontact wordt door gasten zeer gewaardeerd.