Iva Wonder

De nummers van Stevie Wonder hebben geen introductie nodig, ze zijn een deel van ons collectieve geheugen. Stevie Wonder behoort tot de meest succesvolle en invloedrijkste artiesten uit de popgeschiedenis.
De Stevie Wonder Tribute is een heerlijke energieke show waarbij je kan genieten van alle mega hits zoals Signed Sealed Delivered, I Wish, Superstition, Sir Duke en nog veel meer!

Iva Wonder is één van de finalisten van het SBS6 programma ‘The Tribute’ (2022). In de muziekcompetitie proberen 11 bands de hits van hun favoriete band tot in de perfectie na te spelen waarin de muzikanten een ultiem eerbetoon brengen aan hun favoriete band. De optredens worden beoordeeld door een vakjury bestaande uit Cesar Zuiderwijk, Angela Groothuizen en Spike. Daarnaast zitten 100 muziekliefhebbers in de zaal en zij hebben allemaal een stemkastje waarmee zij ook ieder optreden beoordelen met een cijfer. Het gemiddelde cijfer van deze groep telt voor 25% mee in de ranking naast de cijfers van de juryleden. Het programma wordt gepresenteerd door Gerard Ekdom.

Leadzanger Iva heeft internationale ervaring als (backing)vocalist en performer bij ondermeer Sister Sledge, Neyo, KC & Jojo, Madonna, Audrey Hepburn, MC Hammer, Joe, Akon, Keith Sweat, 112, Fat Man Scoop, Jagged Edge, Joe Budden, Ludacris, Wayne Wonder, Funk Master Flex, Horace Brown, Sisqo (Dru-Hill), Corey ‘Latif’ Williams en Destiny’s Child. Samen met een dijk van een band de succesformule voor jouw event!