Exclusief bij Geels Events

High5 Coverband

 

Een ultiem spektakel!

De topmuzikanten van High5 blinken uit in enthousiasme en professionaliteit. Met hun brede repertoire spelen ze op de meest uiteenlopende gelegenheden en maken ze van elk feest een onvergetelijk succes. Op elk huwelijk, festival of evenement raakt de professionele coverband High5 precies de juiste snaar. Gevoelige ballads afwisselen met swingende dance hits en meezingers met klassiekers. Voeten van de vloer, handen in de lucht en dansen maar.

High5 bestaat uit vijf personen, waaronder een leadzangeres en een zanger/ gitarist. Deze doorgewinterde muzikanten treden onder meer op met Dutch Eagels, Mooz, The New Party en theatergezelschap Plezant. Als de bandleden op het podium staan, spelen ze het dak eraf. Voeg er een saxofonist en een extra zangeres aan toe en het feest is compleet.

Het repertoire van High5 is up-to-date, uitgebreid en afwisselend. Hits van nu, kaskrakers van toen tot Nederlandstalige muziek: alles komt voorbij. Heeft een specifiek liedje voor u een bijzondere betekenis? High5 studeren dat nummer zonder meerkosten speciaal voor u in en spelen het live tijdens het feest. De muzikanten zijn zo op elkaar ingespeeld dat ze op de avond zelf elk gewenst verzoeknummer spelen. Zo verloopt de avond helemaal zoals u dat wenst.

Niets is te gek voor High5. Special effects en led-videoschermen geven de show nog meer elan. De High5 beschikt zelfs over een eigen professionele licht- en geluidsinstallatie, inclusief geluidstechnicus. Topkwaliteit voor een scherpe prijs. De mogelijkheden zijn ongekend.

High5 boek je exclusief bij Geels Events!