EliZe

In 2004 beleefde Elize haar definitieve doorbraak, toen ze met haar debuutsingle ‘Shake’ de hitlijsten bestormde. De opvolger ‘Automatic’ schoot regelrecht de top 10 in en ook ‘I’m No Latino’ (TMF Superclip) en ‘Into Your System’ waren niet weg te denken van radio en tv. Elize werd genomineerd voor een TMF Award in de categorie ‘Beste Zangeres’ én trad op tijdens de uitreiking in Ahoy, Rotterdam.

In 2007 werd ze bekroond tot ‘Best Singer’ tijdens de Kids Choice Awards en twee jaar later won Elize de ‘Single and Famous’-Award. Naast zingen is Elize ook actief als presentatrice! Zo presenteerde zij o.a. de Kids Top 20, So You Think You Can Dance én diverse programma’s voor RTL, Ziggo Sport en KPN. Haar nieuwe single ‘Always on my Mind’ is net uitgebracht en Elize werkt momenteel aan nieuwe muziek. In het najaar zal ze haar EP ‘Butterflies and Lies’ lanceren.

Elize is weer volop beschikbaar voor optredens en is te boeken voor uptempo tape-optredens inclusief 2 danseressen met een mix van haar grootste hits, uptempo medleys van Rihanna, Madonna, Calvin Harris en tracks van o.a. Robin Thicke en Gloria Estefan.

Daarnaast is Elize ook beschikbaar voor akoestische optredens met toetsen & violiste, als gast soliste of voor presentatie / hosting.