Domien Verschuuren

‘Wakker worden met Domien, wie wil dat nou niet?’ moet NPO-3FM gedacht hebben toen ze Domien verhuisden van de avond naar de ochtend. Sinds november 2016 is Domien namelijk dagelijks tussen 06:00 uur en 09:00 uur te horen op één van de populairste radiozenders die ons land kent. Daarvoor deed hij – ondanks zijn leeftijd (Domien is geboren in ’88) – al een schat aan ervaring op bij datzelfde station, waar hij inmiddels al meer dan tien jaar werkt!

Naast het verzorgen van radioshows is Domien ook inzetbaar als DJ en voice-over. Zijn herkenbare stem doet het goed bij jong en oud. Daarnaast is ook zijn gezicht, ondanks het feit dat hij voornamelijk actief is op de radio, niet onbekend. Domien was namelijk al meerdere keren in het Glazen Huis te zien (wie herinnert zich de gesprekken met Tijn en Lot niet?) en is daarnaast regelmatig te gast bij verschillende talkshows.
Een show van Domien bestaat uit zowel nieuwe als oudere nummers, die één ding gemeen hebben: het leeuwendeel van het publiek kent ze! De verschillende hits uit allerhande genres worden in elkaar gemixt waardoor verrassende mash-ups ontstaan die leiden tot meezingen, dansen en vooral een hele boel gezelligheid. Daarnaast grijpt Domien – uiteraard – gretig de microfoon waardoor hij zijn publiek net dat beetje extra energie kan geven!