Exclusief bij Geels Events

DJ BB Melody

Met meer dan 30 jaar ervaring in de muziekindustrie is Beate van Baal een naam die synoniem staat voor veelzijdigheid en talent. Haar muzikale reis begon in diverse landen over de hele wereld, waaronder Indonesiƫ, Afrika, Amerika, India, Thailand, Spanje, en nu roept Duitsland haar thuis. Gelukkig voor haar Nederlandse fans is ze niet ver van de grens verwijderd en keert ze graag terug naar eigen bodem voor optredens.

De laatste jaren heeft Beate haar horizon verbreed en heeft ze zich ook gewaagd aan de wereld van DJ’en. Als DJ/zangeres (genaamd DJ BB MELODY) reist ze nu de wereld rond, waarbij ze haar unieke stijl en energieke podiumaanwezigheid met zich meebrengt. Haar muziek is een verrukkelijke mix van 70s, 80s en 90s disco en funk, met een eigentijdse twist. Altijd glamoureus gekleed, met sprankelende outfits die haar charismatische persoonlijkheid benadrukken. Met haar dynamische stem weet Beate haar publiek iedere show weer te betoveren.

Met een voorliefde voor soul- en popmuziek brengt Beate nummers ten gehore die het publiek laten swingen en meenemen op een muzikale reis vol emotie en plezier. Maar ook in de lounge setting voelt ze zich thuis, waar ze melodieuze nummers ten gehore brengt en zingt, ondersteund door ritmische beats. Beate van Baal is niet alleen een zangeres en DJ, maar ook een ware entertainer die bekend staat om haar spontaniteit en humor op het podium. Haar optredens zijn een feest voor zowel oren als ogen, en ze blijft het publiek keer op keer betoveren met haar unieke talent en onmiskenbare glamour.

DJ BB Melody boek je exclusief bij Geels Events!