Desiree Surie

Desiree Surie een Allround Zangeres van 43 Lentes jong. Op haar 8ste jaar betrad Desiree haar éérste podium, ze begon met playbacken op de hits van o.a. Madonna / Whitney Housten, na deze ervaring op zeer jonge leeftijd ( 8 jaar ) kreeg Desiree de moed om het toch echt LIVE te gaan doen.

Op haar 12e jaar won ze de 2e prijs als Whitney Housten met ‘’ I Wanna Dance ‘’ in de Club Strass te Den Haag waar niemand minder dan Anneke Gronloh in de Jury zat.  Vlak hierna ontstond er een Duo met de vader van Desiree ‘’ Soulman Surie ‘’ waar ze nu nog regelmatig mee optreedt in het land.

Op haar 15e jaar heeft Desiree ook voet op de grond gezet bij de Soundmix Show van Henny Huisman ook hier hield Desiree een leuke ervaring op na. In 2014 stond Desiree in het programma ‘’ Beat It ‘’ hier is helaas niet veel uitgekomen maar desondanks stond Desiree hierna met regelmaat op festivals in o.a. Duitsland met de Big Band Funkgenerator. Nu inmiddels jaren later zit Desiree in een Trio ‘’ SugarLips ‘’ met Nicky van der Kuyp en Sandra Meyer, en is Desiree de vaste huis zangeres van Fun4Two.

Nu hedendaags is Desiree ook Solo aan de weg aan het timmeren onder haar eigen naam Desiree Surie en heeft ze sinds kort haar 1ste Debuut Single opgenomen getiteld ‘’ If I Can’t Have You ‘’ een cover van de bekende hit van ’’ The Bee GEES ’’ . De productie was in handen van Brad Grobler.