The Dashboard Danglers

De band The Dashboard Danglers is het nieuwe muzikale project van Jaco van der Steen. Na 14 jaar met de Dutch Eagles langs volle zalen te hebben getrokken in binnen- en buitenland vond hij het tijd voor iets anders. Dit nieuwe avontuur gaat hij aan met de Dashboard Danglers. Een band die uitsluitend bestaat uit rasartiesten die als geen ander de countryfeel weten op te roepen!

Het laatste wapenfeit van Jaco was het album ‘Even Weg’. Een samenwerking met Boudewijn de Groot en de Dutch Eagles. De kracht en de pracht van deze samenwerking krijgt een fraai vervolg in de The Dashboard Danglers. De muziek die Jaco van der Steen voor deze band schrijft past als een handschoen om de, opvallend genoeg Engelstalige, teksten van Boudewijn.

 “Roadstories bij bekende hits, nieuwe, soms biografische, teksten die leiden tot nieuwe songs met een vertrouwd geluid. Traditionele en nieuwe country-rock, vertolkt door topmuzikanten met prachtige stemmen die weergaloos samensmelten.”

 Nieuwe songs worden met het grootste gemak afgewisseld met bekende hits uit het rijke country-verleden van o.a. Dolly Parton, Kenny Rogers, Linda Ronstadt, The Travelling Willburies, John Denver en meer.

Line-up:
Marcel de Groot: gitaar
Martin Bakker: bas
Leon Klaasse: drums
Rebecca Bakker: zang

Jaco van der Steen: gitaar en zang

“Een avond met de Dashboard Danglers voelt als een muzikaal thuiskomen!”

foto: Bullet Ray

The Dashboard Danglers boek je exclusief bij Geels Events.