Exclusief bij Geels Events

Danny Diëgo

Wanneer je behoefte hebt aan een zonnetje in huis, is er geen betere zanger dan Danny Diëgo. Met zijn altijd stralende humeur, charmante verschijning en vrolijke muziek weet hij steeds opnieuw een zonnige sfeer neer te zetten, zelfs in een skihut! Een nuchtere Hollandse jongen met een warm hart voor muziek en fans. Als horecatijger weet hij als geen ander in te spelen op het publiek, zijn ervaring in combinatie met een positief karakter zorgt ervoor dat Danny Diëgo garant staat voor een feest waar iedereen van zal genieten!

De carrière van Danny Diëgo begon eigenlijk al op de basisschool, toen verraste hij zijn klasgenoten en leraren al met zijn muzikale talent. In de leeftijd van 9 tot 11 zong hij ook in een kinderkoor, en toen viel het een tijdje stil. Danny begon een lange en succesvolle carrière in de horeca, ook als model en acteur is hij een veelgevraagd persoon. Ook op tv heeft hij gescoord namelijk Utopia (SBS6), barman ITtakes2 (RTL4) en bij stuk TV (Hongerige wolf). Toch bleef het podium aan hem trekken. Na een optreden tijdens het TROS muziekfeest 2015 wist hij dat zingen en de spotlight zijn grote passie was, en dat hij niets liever doet dan de mensen vermaken met zijn aangename stem en opbeurende humeur.

Danny is een “feel good” zanger, hij doet niets liever dan het publiek vermaken. Dat is te horen aan zijn repertoire, waar vooral de Nederlandse meezingers van de laatste decennia voorop staan. Dat betekent niet dat je Danny Diëgo zomaar in een hokje kunt plaatsen. Hij zingt nu vooral zijn eigen producties en de welbekende Nederlandstalige hits. Met zijn warme stem en enthousiaste podiumpresentatie weet hij de grootste ijspegel nog te laten smelten. Voel je goed met Danny Diëgo op jouw feest!

Danny Diëgo boek je exclusief bij Geels Events.