Danielle Mulder Duo

Het duo Danielle en Jonathan speelt sfeervolle easy-listening songs en popballads. De prachtige volle stem van Daniëlle komt tot zijn recht op ieder feest, ondersteund door de smaakvolle pianobegeleiding van Jonathan.

Voor tal van gelegenheden is dit een erg geschikt duo. Denk dan bijvoorbeeld aan diners, borrels, recepties, huwelijksceremonies, kerst- en eindejaarsvieringen. Ook restaurants die hun clientèle willen trakteren op live muziek vinden dit een goed duo. Danielle en Jonathan hebben een schat aan muzikale ervaring en hebben op alle grote en kleine podia en theaters in Nederland gestaan.

Jonathan speelde jarenlang met zijn eigen Soul en Dance Classics coverband ‘Clean Sweep’ op evenementen en particuliere feesten in binnen- en buitenland. Daniëlle stond in de Top 40 met haar eigen band ‘Indigo’ en trad op in tal van TV programma’s zoals ‘Koffietijd’ , ‘All you need is love’ , ‘Ivo Niehe’s  TV-show’ etc en zingt als achtergrondzangeres bij Rene Froger, de Toppers en internationale artiesten zoals Jocelynn Brown, The Trammps, Tavares, Engelbert Humperdinck, Johnny Logan en vele anderen.

Met deze twee professionals haal je kwaliteit, ervaring en liefde voor mooie soulvolle evergreens in huis!