Exclusief bij Geels Events

Amber Roots

Dé absolute feestgarantie!

Amber Roots is een professionele coverband die creatief en met liefde voor de muziek invulling geeft aan uiteenlopende evenementen.
Met dampende blazers, een stevige ritmesectie en passionele zangeressen zetten we een dijk van een show neer. Non-stop party in een razend tempo met spectaculaire visuals. Van disco en dance classics tot rock, pop en soul.
Bedrijfsfeest, bruiloft of feestweek, ongewoon goed en altijd feest, ze noemen ons niet voor niks dé absolute feestgarantie!

Onze zangeressen vormen samen een ijzersterk front en staan garant voor sterke, meerstemmige zang, indrukwekkende choreografieën en volop interactie met het publiek. In combinatie met onze ruime ervaring, spontaniteit, uitstekende musici en kundige technische crew garanderen we u een perfect verzorgd feest.

Onze standaard lichtshow is al bijzonder compleet. Maar we denken graag met u mee als u specifieke wensen hebt op het gebied van visuals.
De mogelijkheden op het gebied van licht en geluid zijn eindeloos. Samen met onze partner in licht en geluid geven we invulling aan uw specifieke wensen.

Amber Roots boek je exclusief bij Geels Events.