Bedrijfsevenementen

Bij het organiseren van een bedrijfsfeest komt meer kijken dan u denkt!

Al meer dan 45 jaar organiseren wij evenementen, bedrijfsfeesten, bedrijfsuitjes, bedrijfsopeningen, product-presentaties en incentives in binnen- en buitenland. Creatief, professioneel en met oog voor detail!

In gezamenlijkheid bespreken we uw wensen en doelstellingen. Samen met u brengen we een bezoek aan de beoogde locatie en lichten we in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden toe. Naar aanleiding van het gesprek en het bezoek aan de locatie maken wij dan geheel vrijblijvend een offerte. Alles wordt helder vastgelegd in draaiboeken, die niets te wensen overlaten. Ook de productie op de dag van het evenement kunnen we u uit handen nemen, alles tot in de puntjes geregeld.

Zorgeloos genieten op uw eigen event!

Producties

Je organiseert een evenement, zoals een festival of een dorpsfeest en je bent op zoek naar een passend programma met diverse bands en artiesten. Je bedrijfspand is gereed? Je wilt dit spectaculair onder de aandacht brengen van jouw relaties, personeel en potentiële opdrachtgevers?

Met al onze opgebouwde kennis en ervaring kunnen we je helpen bij het zoeken naar een passend concept en de invulling van het programma. Door middel van het juiste entertainment kan je tijdens jouw event de sfeer creëren die je uit wilt stralen. We begeleiden je graag bij het boeken, plannen en produceren van het entertainment.

Daarnaast kunnen wij de gehele artiestenbegeleiding, de productie en zelfs de techniek voor jouw evenement uit handen nemen. Het enige wat je hoeft te doen is de datum, het tijdstip en het aantal personen doorgeven en Geels Events doet de rest, makkelijker kan bijna niet.

Samen zorgen we ervoor dat jouw evenement onvergetelijk wordt. Neem contact op en ervaar het zelf!

Festivals

Het kloppend hart binnen Geels Events is de festivalproductie en – programmering.

Met een groep jonge en enthousiaste medewerkers voorzien wij festivals, feesttenten, pleinfeesten, kermissen en dorpsfeesten van muziek. Uiteraard door geheel Nederland! Al meer dan 45 jaar is Geels Events een bekende naam binnen de horeca – en muziekwereld. Een duo in een klein cafe, een te gekke band tijdens de kermis, een swingende band tijdens Koningsdag of de totale organisatie van een popfestival met 35.000 bezoekers? Bij Geels Events bent u aan het juiste adres! Wist u bijvoorbeeld dat Geels Events het exclusieve management en de boekingen verzorgt van de beste bands en artiesten van Nederland?

Geels Events organiseert al jarenlang in opdracht van verschillende horeca, stichtingen en poppodia de productie en/of programmering van evenementen. De totale organisatie; licht, geluid, podium, beveiliging, artiesten en bands, de logistieke begeleiding, stroomvoorzieningen, vuurwerkprogramma’s etc. Enkele jaarlijkse pop evenementen zijn; Julianapop, ICGT Uitgeest, Summerland, Banholt, Feestweek Slootdorp, Feestweek Badhoevedorp en nog veel meer.

Samen met u organiseren we graag een soortgelijk evenement, informeer naar onze mogelijkheden!