Rutger van Barneveld In Concert

Dankzij zijn deelname aan het SBS-programma Ik geloof in mij werd Rutger van Barneveld in één klap een bekende Nederlander.

Vrijdag 19 november viert hij zijn twintigjarig jubileum met een spetterende Rutger van Barneveld | In Concert bij ons in De Vorstin.

Rutger van Barneveld is sinds 2002 druk bezig met zingen en optredens. Daarvoor zong hij alleen thuis, voor familie en vrienden. Totdat een goede vriend Rutger vroeg of hij tijdens een feest van de Tielse voetbalvereniging wilde zingen. Dit werd zijn eerste optreden, met zijn stereotorentje en microfoon, dood nerveus natuurlijk, maar deze avond verliep zeer prettig en Rutger had zijn eerste succes te pakken. Toen wist hij: “Dit is wat ik wil blijven doen, zingen en entertainen voor grote groepen mensen”. Rutger is een graag geziene gast op ieder feest. Zijn single ”Helena 2.0” is bijzonder goed ontvangen op radio en televisie.

2021 is het jaar van Rutgers grote doorbraak en tegelijk zijn 20-jarig jubileum als entertainer in de Nederlandse muziekindustrie. Onlangs tekende Rutger een platendeal bij Hit It! Music wat heeft geresulteerd in een fonkelnieuw album boordevol hits. Tijdens Rutger van Barneveld In Concert zal Rutger samen met zijn negen-koppige liveband al zijn nieuwe nummers ten gehore brengen, waarbij zijn hits zeker niet zullen ontbreken. Diverse collega’s uit het vak zullen hun opwachting maken tijdens deze nu al legendarische feestavond in de Hilversumse Vorstin.

Klik hier voor jouw kaarten: https://www.devorstin.nl/rutger-van-barneveld-in-concert/