Live Line by Geels

Aan de Slinger, Omroep Houten en Geels Events hebben de handen ineengeslagen om een viertal online concerten mogelijk te maken onder de naam ‘Live Line’. Eind april worden in de Theaterzaal van Aan de Slinger optredens zonder publiek opgenomen en op vrijdag 8, 15 en 22 mei om 20.15 uur uitgezonden via Youtube en Facebook.

Diederik Ruisch van Geel Events: “Artiesten zitten thuis, het theater staat leeg, dus er is veel enthousiasme om weer iets samen neer te zetten. Als we op deze manier een locatie kunnen ondersteunen die in zwaar weer zit doen we dat graag. Voor de artiesten wordt de audio en beelden bewerkt tot mooie promo’s. Tune in, support de cultuur- en evenementensector, pak die Live Line!

Ook theaterdirecteur Arjen Berendse is blij met dit initiatief. “Online kan natuurlijk nooit in de plaats komen van een echte theaterbeleving, maar in deze tijd moeten we creatief zijn en zoeken naar wat wél kan. Ik hoop dat veel van onze gasten dit initiatief waarderen en dat toch ook weer een beetje van het theatergevoel naar boven komt bij het kijken en luisteren naar deze voorstellingen.”