Concert @ the Castle

Volgende Concert over...
00
Dagen
00
Uren
:
00
Minuten
:
00
Seconden

Hotel Landgoed Zonheuvel en Geels Events organiseren deze zomer Concert @ the Castle. Op 18 en 25 juli, 1, 8, 15 en 22 augustus vinden er fantastische live concerten plaats op een vorstelijke locatie midden op de Utrechtse Heuvelrug.

Met onder meer Trijntje Oosterhuis, Glennis Grace, Lee TowersCandy Dulfer, Rolf Sanchez en Shirma Rouse beloven het unieke en intieme optredens te worden. Persoonlijk én dichtbij jouw favoriete artiest.

18 juli – Lee Towers
25 juli – Trijntje Oosterhuis
1 aug – Candy Dulfer
8 aug – Rolf Sanchez
15 aug – Shirma Rouse
22 aug – Glennis Grace

Maak er een romantisch uitje van met z’n tweeën, er op uit met het hele gezin of als verrassing voor iemand die je lief hebt. Bestel nu jouw tickets voor het middagconcert inclusief luxe borrelbox of ga voor het avondconcert en laat je culinair verrassen met een 3-gangendiner of kies de luxe borrelbox.

Bedrijfsuitje, Personeelsfeest of relatie-evenement?
Uiteraard zijn er mogelijkheden voor organisaties en bedrijven die hun personeel of relaties in het zonnetje willen zetten tijdens Concert @ the Castle. Neem daarvoor contact op met info@geelsevents.nl.

COVID-Proof
Elk optreden biedt plaats aan maximaal 150 mensen in de achtertuin van het Maarten Maartenshuis. De richtlijnen van het RIVM zijn het uitgangspunt, we dienen dus rekening te houden met hygiëne, veilige looproutes en voldoende afstand.

Kaarten:
€59,50 p.p.*
€69,50 p.p. inclusief luxe Borrelbox *
€96,50- p.p. inclusief 3-gangen diner voor aanvang van het avond concert *
Aanvang middag: 16.00 uur
Aanvang avond: 21.00 uur
Gratis parkeren

Concert @ the Castle overnachting
Combineer je bezoek aan Concert @ the Castle met een overnachting bij Hotel Landgoed Zonheuvel en maak er een memorabele avond van. Tegen gereduceerd tarief is het mogelijk om een heerlijke overnachting op Landgoed Zonheuvel bij te boeken. U dient hiervoor te reserveren via de website van Landgoed Zonheuvel o.v.v. Concert2020

Stel je vrienden, familie en collega’s maar op de hoogte en geniet op 18 juli, 25 juli en 1, 8, 15 of 22 augustus van fantastische concerten. Even helemaal weg in eigen land!

*prijzen zijn inclusief servicekosten