Sandra Timmerman

Zangeres/presentatrice Sandra Timmerman, telg uit de bekende muzikale familie Timmerman (ouders Gert & Hermien), brengt met haar nieuwe single ‘’Als Het Even Kon’’, een fijn in het gehoor liggend, uptempo liedje, in de sfeer van vervlogen tijden die herleven. Geboren in Twente stond zij al vanaf haar prille jeugd op de podia. De liefde voor muziek zit bij haar onmiskenbaar in het bloed. Inmiddels heeft Sandra zich ontwikkeld tot een veelzijdige vakvrouw op het gebied van zingen, presenteren en theaterproducties.
Boek Sandra Timmerman vandaag nog via Geels Events.

Sandra Timmerman is terug. Met een prachtige single die een nieuw hoofdstuk in haar leven inluidt, maar ook oude tijden doet herleven. Over Sandra’s verleden is veel gezegd en geschreven, maar haar nieuwe single Mijn Huis gaat juist over mooie herinneringen aan vroeger. Met haar lichte versie van het Nederlandse levenslied wil Sandra de wereld vertellen over de liefde die ze ook heeft gekend en waar ze met nostalgie aan terugdenkt. Sandra is met haar geluid onmisbaar op ieder event en kan uw feest met haar stem volledig omtoveren tot een magische show!

Nadat haar single Ik moet je laten gaan vorig jaar goed werd ontvangen, groeide Sandra’s verlangen om verder te gaan in het Nederlandstalige genre. “Dat is voor mij gewoon heel vertrouwd. Het levenslied voelt heel eigen, maar ik wilde er wel mijn eigen invulling aan geven.”

De single is geschreven door Bram Koning en Hans Aalbers, die Sandra nog kent uit haar vroegere muzikale carrière. Nadat ze in de jaren negentig samen met haar zus furore maakte als zangeres, richtte Sandra zich op Franse chansons. Daarna speelde ze in diverse theaterproducties en had de hoofdrol in een Duitse musical. Sandra houdt ervan om voortdurend haar grenzen te verleggen, haar hart te volgen en steeds nieuwe dingen te leren. Op het podium in het theater is ze het gelukkigst, als ze haar emoties kan delen met het publiek. Die beleving vindt ze ook in zingen, zeker nu ze haar eigen weg heeft gekozen en zich heeft losgemaakt van alle negativiteit.

Sandra Timmerman tekende een contract bij Sony Music Entertainment en daarmee begint een nieuwe fase in haar leven. “Ik heb een hoofd vol ervaringen en herinneringen en ik ben er klaar voor op daar op mijn manier over te zingen. Ik vind het heerlijk om weer op het podium te staan met Nederlandse liedjes. De cirkel is rond”.