Exclusief bij Geels Events

René van der Wel

Een zanger die van elk liedje zijn eigen song maakt.

Al op jonge leeftijd is muziek in zijn ziel gaan zitten en zingen werd zijn passie. Zijn eerste liedje schreef hij op 12 jarige leeftijd, het liedje heette ‘Het Weer’. Begeleidde zichzelf op gitaar en won hier menig talentenjacht mee. Vulcano, dé groep van de jaren 80, was René’s eerste ervaring op het grote podium en het publiek. Na het uiteenvallen van de groep ging René solo. Het Nationale songfestival en de Henny Huisman Soundmixshow, alsmede het uitbrengen van een aantal singles waren hier het hoogtepunt van. Met broer Ed vormde René in het begin van 2000 het duo Wel & Wel. Het duo was zeer succesvol met verschillende albums. Met Vulcano volgde in 2006 een comeback.

Na het schrijven van zijn prachtige lied ‘Leef je leven’ voor zijn aan ALS overleden vriend Guus begint het werken aan zijn album ‘Echt Wel’. In samenwerking met Freddy Korridon, Harm Timmermans en producer Frans Hendriks van studio `Het Gemengd Bedrijf’ ontstaan mooie, krachtige en weergaloze songs. Zoals René ze nog nooit gezongen heeft. Voor René en met René geschreven en gecomponeerd.

René geeft zich op voor The Voice Senior met heel veel succes. Met het team Marco Borsato bereikt hij de finale en de naam ‘René van der Wel’ is een feit. Een artiest met een eigen karakter en gevoel stelt zich open voor heel Nederland en René zegt daarmee: Hier ben ik! Het is nooit te laat om dat te laten horen!

René van der Wel boek je exclusief bij Geels Events.