Dion V

Een entertainer met een passie voor kunst. Dion Varossieau combineert zijn passie en het liefst op uw evenement! DionV heeft een achtergrond als acteur en entertainer, maar op jonge leeftijd ontdekt DionV dat ook schilderen dicht bij hem staat. Dit is niet zo gek! DionV heeft het namelijk niet van een vreemde, zijn familie kent al eeuwen lang een passie voor beeldende kunst. Zo is DionV’s oom bekend kunstenaar op Aruba (Harold Bronswinkel) en zijn neef (Lodewijk Varossieau) bezit galerieën in Amsterdam, Rotterdam, brussel, Londen en Moskou. ook grootvader van DionV verkocht schilderijen in binnen en buitenland. Verder blijkt dat zelfs Andrea del Verrochio, één van de leermeesters van de toen nog 18- jarige Leonardo da Vinci, een verre voorvader van DionV is. Zo combineert hij zijn passies en zet zo de traditie voort.

Zijn optreden is inspirerend en een ware belevenis! Zijn ‘Live Action Painting’ wordt door vele als een unieke belevenis ervaren. Binnen korte tijd laat hij live op locatie zien hoe een schilderij ontstaat. Hij neemt je mee in een spel tussen kleuren en emotie, dit maakt het eindresultaat adembenemend. Bij elke boeking zijn de gemaakte doeken natuurlijk voor de klant! Een unieke aanvulling voor bijvoorbeeld een productpresentatie, bedrijfsfeest of privéaangelegenheid. Voor festivals uitstekend te combineren met een band of DJ. DionV schildert dan op de muziek wat ook een bijzonder resultaat oplevert. De mogelijkheden zijn onuitputtelijk, net zoals zijn passie voor schilderen.

In een jonge samenwerking met Mascolori Shoes is er een ware trend op komst. Prachtige schoenen versierd met een uniek kustwerk. Van elk paar schoenen die DionV onderhanden neemt is er maar één en geen schoen is het zelfde. Voor een klein en select gezelschap verzorgen wij ook ‘DionV Art Party’, waar je in de huiselijke sfeer je eigen schoenen of handtas kan laten pimpen.